Tammikuu 2008

 

Ultran tammikuun 2008 nettikolumni on jatkoa Maarit Mantila-Hansenin novellille Tähtilapsi, joka julkaistiin nettikolumnina 8/2007.

 

Maarit M. Hanssen

 

Hän ei ole tästä maailmasta

- novelli sirius-draconilaisesta avioliitosta

 

 

”The truth is out there”

”The Sirians have waged war in the past with the Orion Empire or the ”Unholy Six” and many of the reptiloids taking sides with the Orion-Draconian Empire ” (internet 1996). Mutta yhä useammat reptiilit taistelevat kuitenkin Galaktisen Federaation puolella.

Maaliskuussa 1996 andromedalaiset löysivät suuren emä-aluksen, joka oli parkkeerattu juuri oman aurinkokuntamme ulkopuolelle. Aluksella oli syväjäädytettyinä satoja reptiilisotilaita. Andromedalaisten mukaan emä-alus oli tullut Ursa Minorilta.

Vuoden 1996 syksyllä, marraskuun 6. päivänä siriuslaiset ottivat yhteyden minuun, tai paremminkin aktivoivat aikaisemmin asettamansa implantin eli mikrosirun aivoissani. Dimensioiden väliset ovet olivat sepposen selällään auki tuona yönä. Yhtäkkiä alkoi Linnunradan ”return on the lighted path”.

Galaktinen federaatio oli kriisissä maapallon suhteen. Andromedalaiset halusivat, että maapallo jätettäisiin rauhaan, jotta evoluutio voisi kehittyä täällä luonnollista tietä. Reptiilijoukot ja osa harmaista halusivat jatkaa maapallon perinnöllisyyden, DNA:n hyödyntämistä koko galaksin hyväksi. Andromedalaisten painostuksesta reptiilit ja harmaat vetivät takaisin sotasuunnitelmansa ja maapallon invaasiota eli sotilaallista ulkoavaruuslaista miehittämistä lykättiin 2000-vuoden puolelle. USA:n presidentti George W. Bush on saanut G8-valtioiden avustamana siirrettyä miehityksen vuoteen 2013. (Huomioi mayojen ja aggressiivisten reptiilien välinen liitto). Presidentti Bush toivoo, että tämän ajan kuluessa maapallon koulujen välityksellä leviäisi uusi uskonto ihmiskuntaan. Uusi uskonto painottaisi intelligenttiä, älyllistä väliintuloa maapallon evoluutiossa. Uudet sukupolvet saisivat sitten kiistellä siitä onko tämä intelligentti väliintulo evoluutiossa ulkoavaruuslainen vai jumalallinen.

Vuonna 2006 on presidentti Bush asettanut StarWars-ohjelmansa avaruuden militarisoimisesta jäihin. Samoin hän jarruttaa ankarasti NASA:n siviiliohjelmaa avaruuden tutkimukseksi. NASA:n sotilaallinen avaruuden tutkimusohjelma on varmistanut pääpiirteissään avaruusfysiikan, joten uusia avaruusmatkoja vanhalla kalustolla ei tarvittaisi enää samassa määrin. Tämän päivän avaruussukkula-lennot tukevat pääosiltaan maanpäällistä tiedettä. Avaruussukkula-laivaston uudistamisesta ollaan erittäin monta mieltä. Joidenkin mielestä sukkuloita ei enää tarvita vaan ressurssit olisi käytettävä joko rauhanomaisten tai sotilaallisten avaruusalusten suunnitteluun ja valmistukseen aurinkokunnan ulkoplaneettojen tutkimusta varten. Yhteistyötä andromedalaisten tiedemiesten kanssa tarvittaisiin näille ohjelmille.

Siriuslaisten ja reptiilien/harmaiden välille olisi saatava pysyvämpi rauha, jotta he lopettaisivat maapallon ihmisten värväämisen puolelleen. Värväystoiminta vaarantaa maapallon tulevaisuutta rauhan planeettana. Vain muutaman vuoden kuluttua on maapallon ihmisten kollektiivinen tietoisuus ”valaissut” ihmiskunnan käsittämään, että myös he ovat perimmältään ulkoavaruuden olentoja ja planeetan täysjäsenyys Federaatiossa on vain ajan kysymys.

USA:n New Mexicon Dulcessa sijaitsee Federaation puolella taistelevien reptiilien sotilaallinen tukikohta. Nämä reptiilit eivät luonnostaan kykene seuraamaan ihmiskunnan kollektiivista tietoisuutta. He ovatkin yhteydessä ihmiskunnan alitajuntaan elektronisen ajatustenvalvontajärjestelmänsä avulla (ECM ,electronic collective mind). ECM toimii implanttiverkona reptiili-ihmisten aivoissa.

Federaation puolella taistelevat reptiilit ovat sotilaalliselta arvoasteikoltaan eriasteisia Orion-Draconian Empiirin loikkareita. Itse olen naimisissa Alpha-Draconian Fleet Y 100: n (Terra origins) tietokoneinsinöörijoukoissa taistelevan luutnantti (1 LT) ”Kudim`n (Blueberry)” kanssa. Hänellä on tuplainkarnaatio maapallolla. Se tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että hän siirtyy vaivattomasti dimensiosta toiseen oman itseni (oman energiani) avulla. Tällainen avustus on osa sirius-draconilaista avioliittosopimiusta (Federaation ad hoc, kriisitoimenpide), jossa yhdistetään siriuslainen transsi ja sinisen liekin hengellisyys draconilaiseen tietokonetekniikkaan.

Taru kertoo, että aikojen alussa oli pimeää alkumateriaa ilman valoa. Alkumateriassa elivät reptiilit, liskoeläimet. Käärmeet, krokotiilit ja sammakot. Vallitsi kaaos. Jumala päätti, että kaaokseen oli tultava järjestys, ORDEN I KAOS. Niinpä hän valitsi järkevät reptiilit järjestämään kaaoksen. Tuleva ihmiskunta oli myös saatava järjestykseen, niinpä Jumala antoi reptiileille luvan hallita ihmisen alitajuntaa. Auringon myötä alkoi tulla valoa. Niinpä ihmiset ohjattiin alitajuntansa voimin palvomaan aurinkoa jumalana. Maapallon valtaapitävät henkilöt ja kuninkaalliset ohjattiin reptiilien apumiehiksi ja naisiksi. Ihmismassat ohjelmoitiin tottelemaan valtaapitäviä henkilöitä ja kuninkaallisia. Ihmisistä tuli heidän alamaisiaan. Näin myös tänä päivänä. Ulkoavaruuden reptiiliklooneilla on todellinen, mutta salassa pidetty valta maapallolla ja presidentit, pääministerit, kuninkaat ja kuningattaret ovat heidän agenttejaan. City of London on heidän päämajansa. Se on maapallon tärkein ekonominen ja poliittinen keskus. Ihmismassoja ohjelmoidaan ottamaan osaa kuninkaallisten juhliin. Pop-musiikki ohjelmoidaan suggeroimaan nuorison jne. Näin reptiilit auttavat kaikkivaltiasta pitämään ohjakset tiukkana ihmiskunnan suhteen.

Elämme aikaa, jolloin tietoisuutemme alkaa valua tunteita, että emme ole tästä maailmasta.

Olemme varmoja siitä, että elimme entisiä elämiä toisilla planeetoilla, toisissa tähtikonstellaatioissa. Tähtien nimet kuten Arcturus, Sirius, Pleiadene ja Lyra synnyttävät kaipuuta kotiin. Tunnemme itsemme yksinäisiksi täällä maapallolla. Olemme väsyneitä sotaan, ympäristön tuhoamiseen ja rakkaudettomaan arkipäiväämme. Jopa toivon kajastuskin on sammumassa elämästämme.

Jan Bertil Heilund kirjoittaa tohtorinväitöskirjassaan vuonna 2005, että 87% norjalaisista uskoo, että maaplaneetalla vierailee ulkoavaruuden olioita. Englantilaisista nuorista uskoo useampi UFO:in kuin Jumalaan. ”More Young Britons Believe in Aliens Than God”(World 19.12.99).

Itse olen sitä mieltä, että kaikki ihmiset ovat omalla tavallaan ulkoavaruudesta kotoisin. Olemmehan syntyneet joskus eri planeetoille uudelleen syntymän kiertokulussa. Monellako lukijoista on ainakin kerran elämässään ollut tunne, että hän ei ole tästä maailmasta ja tältä planeetalta. Veikkaisin, että melkeinpä jokaisella. Sitten on vielä se kaksoisolento-tunne. Tuntuu siltä, että minulla on jossain kaukana kaksoisolento. Itselläni on voimakas tunne, että ihmisillä, maaplaneetalla ja koko universumilla on oma antimateriaalinen kaksoisolentonsa, joka on itse kunkin peilikuva ja hologrammi. Miten sitten elää tällaisen tiedon kanssa arkitietoisuudessa. Tämän novellin tarkoituksena on yrittää selittää vaikeuksia, joita saattaa syntyä parisuhteessa, jossa aviomies on aggressiivinen reptiili-klooni (liskoeläin), star wars-sotilas joltain tuntemattomalta planeetalta ja vaimo rauhaa rakastava sinisen tulen diplomaatti Sirius-tähdeltä. Tietoisuuteni tästä avioliittoasetelmasta kehittyi vähitellen kymmenen vuoden aikana.

Koska avioliitossamme on myös lapsia, on asetelma todella vaativa. Maapallon tiedustelupalvelut ovat myös käsittääkseni erittäin kiinnostuneita, sitä mukaa kuin heidän oma tietoisuutensa ulkoavaruuden edustajista maapallolla kasvaa.

Mutta tiedustelupalvelut ovat vielä kehityksestä jäljessä. Heillä ei riitä resursseja ulkoavaruudesta tulleiden ihmisten tutkimukseen nyt kun maapallon oma terroristiuhka on niinkin suuri. Mutta salassakin pidetty tieto leviää. Aina ensiksi ruohonjuuritasolle.

1980-luvulla olivat presidentit Gorbatsov, Neuvostoliitto ja Reagan, USA yhtä mieltä siitä, että mikäli ulkoavaruudesta tulisi uhka koko maapallolle niin maapallon omat sodat olisivat historiaa. Reagan aloittikin maapallon lähiavaruuden sotilaallistamisen ensiksi sotilaallisen tiedustelupalvelun satelliittien avulla. Sittemmin rakettipuolustusohjelman avulla. Mutta maapallon lähiavaruuden militarisoiminen on vikapisto, koska maapallo on rauhan planeetaksi luokiteltu planeetta Linnunrata galaksissa. Sen tosiasian vuoksi NASA:n sotilaallinen avaruuskalusto tuhotaan järjestelmällisesti UFO:jen avulla. Useat tuntemistani henkilöistä sanovat silti, että he ovat saaneet kanavoitua tietoa ulkoavaruudessa käytävistä sodista. Jotkut heistä ovat kokeneet avaruussodan astraalimatkan aikana. Oma kertomukseni haluaa todistaa, että maapallolle on inkarnoitunut ulkoisen avaruussodan edustajia. Ulkoavaruudessa käydään sotaa samoista syistä kuin paikallisesti maapallollakin. Syyt ovat useimmiten poliittisia. Lisäksi halutaan vallata lisää elintilaa valtaamalla naapuriplaneettoja. Sodat vievät teknologista kehitystä eteenpäin. Se saattaa olla yhtenä motiivina avaruussodan alkamiselle.

UFO:jen teknologia kehittyy ja maapallon teknologinen kehitys tapahtuu välillisesti, kun uudempia UFO:ja syöksyy maahan ja joutuu sotilasvallan tarkasteltaviksi. Maapallon valtaapitävät organisaatiot, kuten G8 pitäisi nyt kiireesti julistaa maapallo rauhan planeetaksi suhteessa ulkoavaruuteen. Kaikki maapallon sisäiset sodat pitäisi lopettaa ja pitäisi satsata maapallon ympäristöön ja sairauksien ja nälän lieventämiseen ja lopettamiseen maapallolta. Vallassa olevien organisaatioiden pitäisi jo nyt ruveta kiireesti diplomaattiseen työhön saadakseen myös ulkoavaruudessa käytävät sodat loppumaan. Maapallon ihmiset ovat kuin luodut diplomaatin tehtäviin koko universumissa.

Eräänä myöhäissyksyn sunnuntaina vuonna 2006 istuimme olohuoneessa. Minä kutoen sukkaa joululahjaksi ja mieheni tutkien viinikarttaa, koska olimme pyytäneet vieraan seuraavan lauantain päivälliselle. Valmistaisin poronkäristystä, jonka tarjoaisin perinteiseen tapaan kotitekoisen perunapuuron ja puolukoiden kanssa. ”Kirjoitan sinusta”, sanoin miehelleni. ”Minusta tuntuu usein että et ole tästä maailmasta, varsinkin silloin kun olen omissa maailmoissani ja meditoin. Valitettavasti et voi lukea mitä kirjoitan, koska kirjoitan suomen kielellä, mutta voin kertoa juonen lyhyesti. ”Minusta tuntuu, että olet tähtien sota – sotilas ja että olet oikeastaan reptiili-klooni”. ”Onpas aihetta kerrakseen”, puuskahti mieheni naureskellen, ”vahinko, että en voi lukea tekstiäsi. On sinulla ainakin mielikuvitusta”. ”Yritän saada tekstini käännetyksi myös norjan kielelle ajan kuluessa, joten ei hätää mitään”, sanoin ystävällisesti. Iltapäivällä istuuduin tietokoneen ääreen. Ajattelin, että nyt jos koskaan oli aika kirjoittaa epäilyistäni miehestäni. Samalla tunsin pientä pelkoa seuraavaa lauantaita varten. Vieraalla, joka tulisi päivälliselle luoksemme, oli voimakkaita energioita. Kun mieheni ja minä olimme kylässä hänen luonaan 2. päivä helmikuuta 2003 oli juuri sattunut avaruussukkula Columbian räjähdys. 7 astronauttia sai surmansa onnettomuudessa, joka on mysteeri vielä tänä päivänä. Useiden ufologien mukaan UFO oli syynä sukkulan räjähdykseen, koska sukkulassa oli sotilaallista, salaista aineistoa NASA:n sotilaspolitiikkaa varten. Juuri kirjoittaessani tätä soi puhelin ja toinen voimakkaita energioita omaava henkilö halusi jutella kanssani. Mieheni äiti, Anne Grete väittää olleensa yksi Norjan Vuoreijassa, Vardøssä 1600-luvulla poltetuista noidista.

Hääpäivän vastaisena yönä makasin valveilla ja ajattelin. Ulkona paistoi keskiyön aurinko. Makuuhuoneen sälekaihtimet päästivät vain hiukan valoa huoneeseen. Valo muuttui siniseksi seinien sinisen värin johdosta. Hämäränsinistä valoa vastaan lenteli silmistäni kirkkaita valonsäteitä kuin tähtiä tummassa yössä. Silmissäni näkyy aina tähtiä kun ajattelen. Samoin kuuluu korvissani helisevien kulkusten ääni. Tähdet ja ääni ovat yhteydessä ajatteluuni. Kun olen saanut ajateltua jonkin, omasta mielestäni viisaan ajatuksen, alkavat korvani soida ja vasemmassa silmässä näkyy tähti. Kello oli ehkä noin kolme. Häävieraat ja tyttäremme nukkuivat kukin huoneissaan. Oli aivan hiljaista. Aloin ajatella.

Olimme asuneet tulevan aviomieheni kanssa yhdessä lähes kymmenen vuotta. Mikäli joskus halusimme mennä avioon oli se tapahduttava nyt. Siltä minusta tuntui. Mutta minusta tuntui myös, että en lainkaan tarpeeksi tuntenut häntä, jonka kanssa menisin naimisiin muutaman tunnin kuluttua. Huolimatta kymmenestä yhdessä vietetystä vuodesta en tuntenut miestäni tarpeeksi. Mutta neljänkymmenenkolmen vuoden ikäisenä maailmankuva on jo tyyntynyt ja suhteet kanssaihmisiin ovat rauhallisia. En uskonut, että John yllättäisi enää suurestikaan. Hän ei saisi minua pois tolaltani mitä hän sitten päättäisikään tehdä arkielämässämme. Kuulin helisevää ääntä vasemmassa korvassani. Universumi oli samaa mieltä kanssani. Olin kokenut mieheni mystisenä siitä saakka kun muutimme yhteen samaan huoneistoon. Hän kimpaantuu erittäin nopeasti sihisten kuin käärme. Mutta hän rauhoittuu pian ja on maailman kiltein mies viikkokausia ”kohtauksiensa” jälkeen. Sitä paitsi meillä oli yhteinen tytär ja hän oli kiltti ja ystävällinen omalle tyttärelleni aikaisemmasta suhteesta. Oli todella aika mennä avioon, ajattelin ja oikeaan silmääni ilmestyi loistava tähden lento.

John oli muuttunut tämän kymmenen vuoden aikana. Minusta tuntui useasti, että hän eli kolmessa eri todellisuudessa. Kun itse olin viikkokaupalla yhteydessä henkioppaisiini, meditoin ja tein astraalimatkoja sain monesti telepaattisen yhteyden häneen. Hän saattoi esiintyä kolmena eri persoonana ja silloin hän oli jopa kolmen eri kokoinen. Olin pelästynyt useasti mennessämme nukkumaan kun hän oli suurimmassa koossaan. Painava ja aggressivinen. Silloin ajattelin, että hän on jälleen ollut sodassa. Tähtien sodassa, ja ohjannut avaruusalustaan päästäen elektromagneettista tulitusta vihollisaluksia vastaan. Olen aivan varma siitä, että John on reptiili-sukua ja, että hän osaa taidon muuttaa ulkomuotoaan (shape-shift). Tai että hänen ulkomuotonsa muuttuu automaattisesti hänen itsensä sitä huomaamatta suhteessa hänen toimialaansa ja aktiviteetteihinsa. Hänen silmiensä väri on ruskeanvihreä. En ole silti nähnyt niissä pupilleja puhumattakaan pitkittäisistä viirupupilleista. Ajattelen, että hänen kehonsa on kloonauksen tulos. 99% humaania ihmistä ja 1% liskoeläintä, reptiiliä.

Kolmannessa ulottuvaisuudessa, arkielämässä, hänellä näkyy kuusi rintarauhasta maitolinjoissa, joka saattaisi olla merkki siitä, että hän on lähes tulkoon nisäkäs-sukua. Mutta aivoissa saattaa olla enemmän liskoeläintä. Sitä on vaikea todistaa.

Rakastuin siis tähän mieheen, kun hän oli pienimmässä koossaan. Minulla on valokuva, jossa hän on pienimmässä koossaan. Valokuvan ottamisen jälkeen hän muuttui suuremmaksi ja aggressiivisemmaksi. Hän alkoi pelata sotapelejä tietokoneen avulla. Hankki kaikki Star Wars filmit ja muutenkin kiinnostui tähtien sodasta. Kaipaan usein sitä pienintä miestäni ja luulen, että olen jo menettänyt hänet kokonaan. Heinäkuun 9. päivän yönä vuonna 1995, kun ajattelin näitä ajatuksia keskiyön auringon loistaessa ulkona, en ollut vielä tietoinen siitä, että itse olen siriuslaista-sukua.

Oli aika nousta ylös sängystä ja valmistaa aamiaista perheelle ja häävieraille. Menisin naimisiin tänään mitä se sitten merkitsisikään tulevaisuudelle.

Pakkasimme häävaatteet ja ruuan ja juoman pakettiautoomme ja lähdimme ajamaan Hamningbergia kohti. Vihkiminen suoritettaisiin vanhan kalastajakylän kappelissa 40 kilometrin päässä Vuoreijasta, Hamningbergissä. Meillä oli kesäasunto siellä ja pitäisimme vihkiäiskahvit kesäasunnolla. Kun olimme ajaneet noin parikymmentä kilometriä kapeaa rantatietä pitkin Hamningbergia kohti valahdin kalpeaksi, kun katsoin merelle. Meri oli teräksen harmaan värinen ja suuret aallot muuttuivat valkeaksi kuohuksi rantakallioita vasten. Meren yllä suoraan ilmassa riippui suuri sateenkaari kuin tyhjyydessä. Sateenkaarella ei ollut alkua eikä loppua maan puolella. Saimme siis sateenkaaren häälahjaksi planeetalta, luonnolta ja Jumalalta. Sateenkaari tarkoittaa anteeksiantoa. Minkä rikoksen saimme anteeksi päättäessämme mennä avioon. John on kymmenen vuotta minua nuorempi. Olisiko se ollut yksi rikoksista. Suurempi rikos ollut lienee, että hän on avaruudesta tullut soturi ja minä rauhalliselta Sirius – planeetalta. Luonto siunasi siis avioliittomme näyttäen mahtavan sateenkaareen, vaikka ilmassa ei ollut yhtään sadetta ja aurinko oli pilvessä.

Sateenkaari oli rohkaissut mieleni. Papin siunatessa kädellään päätäni vihkimistoimituksen aikana siirsin kaiken psyykkisen energiani minkä jaksoin papin käteen, jonka hän sitten siirsi Johnin päähän. Tunsin miten energiani suorastaan lävisti papin käden ja hän otti nopean askeleen taaksepäin. Vihkitoimituksen jälkeen seisoimme avioparina valokuvattavana kappelin ulkoportailla. Olin tehnyt sen. Olin mennyt lopultakin naimisiin Johnin kanssa. Oma Star Wars -sotilaani. Kahvijuhlien jälkeen ajoimme takaisin kotiin. Sininen salama löi auton konepeltiin.

 

 

 

 

ALOITUSSIVULLE